Skenet kan bedra.
Pasta Carbonara?! Ja och nej. LCHF-pasta. Fick ett sådant där ryck igen och var tvungen att testa något nytt. Vilket fynd!
LCHF-pasta
Vispa 4 ägg
Tillsätt cirka 1 dl kesella ( ska nog egentligen vara Philadelphiaost men hade inte det) och
1/2 dl fiberhusk och vispa ihop
Bred ut på bakplåtspapper. Lägg ett till papper över och kavla ut degen.
Grädda i 150 grader i cirka 10 min
Låt svalna och skär sedan remsor med en pizzaskärare
Läste det här inlägget och hämtade alltså receptet därifrån
http://www.alltforforaldrar.se/56kilo/lchf-pasta-tagliatelle/
För övrigt är hallon och blåbär och kesella gudomligt i alla dess former.
Fel håll, men hur noga är det? :)
Nu ska jag nog uppdatera lite läxor och saker på min "jobb"facebook och sedan relalalaxa!
"Be curious not judgmental" - Walt Whitman
Kommentarer
Trackback