Välkomnade hösten i Vidingsjö.

Veckan har gått i ett rasande tempo och jag har väl lite känt att jag inte riktigt varit i fas med höstlivet. Tröttis. Är jag välplanerad och utsövd hinner jag inte ha något socialt liv och tvärtom..men, i dag känner jag nog att jag börjar komma lite i fas med hösten. That's a start.
 
I torsdags blev det filmkväll; såg nya "En plats i solen" och den var precis som de andra Liza Marklund-filmerna helt klart sevärd. Fredagen bara sprang iväg på jobbet, fick typ inget gjort kändes det som. Det bjöds på tårta eftersom vår kära textilslöjdslärare gick i pension. Jag hade dock stark karaktär, efter att ha inlett LCHF-life i måndags, och åt ingen tårta. Fredagen bestod av en stadstur och inköp av nya höstigt röda converse och två plagg på Gina Tricot. Kvällen blev även den en filmkväll: "Detached".
 
Igår var det en härligt solig höstlördag. Fixade och grejade hemma på dagen. Bokade tåg till Karlstad. Efter fyra drog jag mig uppåt Berga för att möta upp brorsan och sen till AK och Micke och lite nytt folk för ett mycket trevligt förhäng till Winnerbäck. Fick fantastiskt god mat (hummus, tzatziki, surdegsbröd, couscoussallad med saffran, kycklingklubbor, Chorizo m.m. och vin, öl och fördrink. Med en öl i handen som färdkost begav vi oss sedan till Vidingsjö för sommarens sista konsert. Sjukt mycket folk var det, tror 16 000 biljetter var sålda. Det bara myllrade av folk. Konserten var fanatstiskt bra! Fina låttolkningar och härlig stämning.
En mycket fin första lördag i september! :)
 
Hey autumn, I think I am ready now!
 
Bild lånad av Ak, mästerfotograf!
 
 
 
 
 

RSS 2.0